Enrenou

Enrenou som un grup que neix de la necessitat de fer activisme específic per a les identitats sexuals i afectives no monosexuals. Les persones pansexuals, polisexuals, bisexuals i d’altres identitats plurisexuals sentíem la necessitat de crear un espai per a poder treballar les nostres opressions, un espai de seguretat, i un espai per a compartir les nostres vivències especifiques i diferenciades de la monosexualitat.” volem reivindicar totes les plurisexualitats (no només la més visible i reconeguda) sense excloure tota la gent que surt de la normativitat.

El nostre objectiu és acabar amb el model cis-heteronormatiu i monògam imposat per defecte. Lluitem contra el monosexisme, però no entenem cap lluita sense interseccionalitat. És per això que ens posicionem en contra del sexisme i l’heterosexisme, el racisme i la xenofòbia, el binarisme, el cissexisme, l’al·losexisme, el capacitisme, el classisme i la gordofòbia entre d’altres sistemes de privilegis imposats.

Estem emocionades per vincular-nos a la Clandestina per seguir fer trontollar el sistema, la normativitat i el monosexisme!

Contacto

Blog – Fem Enrenou
Facebook – Enrenou
Twitter – @femEnrenou

 

femenrenou_horizontal