COMUNICAT

COMUNICAT DES DE L’ASSEMBLEA DE GESTIÓ DEL E.L.I LA CLANDESTINA

LA CLANDESTINA ROMANDRÀ TANCADA A PARTIR DEL DIA 15 DE JUNY. NOMÉS ES MANTENEN ELS ESDEVENIMENTS (ja confirmats) PUNTUALS SEGÜENTS EN EL CALENDARI:

-Jornades antirepresives (12-13-14 de juny)
-Debat contra la democràcia (15 de juny)
-Jornada Indigena (19 de juny)
-Presentació de la Federació Anarquista de Catalunya (20 de juny)
-AnarcOlimpiades (4 de Juliol)

PER TANT, A PARTIR DEL DIA 15 ES SUSPENEN TALLERS, ENTRENAMENTS LLIURES I ENTRENAMENTS I REUNIONS DE COL·LECTIUS AMB CLAU.

Degut al desgast que ha comportat a les components de l’assemblea, rols, treball… hem vist la necessitat de reestructurar la ELI La Clandestina. Volem començar un procès profund d’autorevisió de les nostres dinàmiques, actituds, i del sentit propi que entre totes li donem a l’espai. Una reestructuració d’usos, de desusos i de mals usos que fem en o a costa d’ell; i d’aquesta manera deixar clara la nostra posició sobre polititzar els malestars de cadascuna, i que la lluita comença per lo micro i per dintre, i no és simplement una façana (ni tan sols una façana d’edifici) cap enfora.

Volem replantejar-nos els ritmes i els exercicis de poder que es generen al voltant del productivisme, tan criticat i a l’hora tan reproduït en els nostres espais de suposada ruptura amb el capitalisme.
La nostra sensibilitat apunta que un espai alliberat no és un espai de consum, que moltes vegades reproduïm formes de fer del sistema. L’okupació l’entenem com una eina política de construcció d’altres realitats. Hem de fer valer que; paraules com autogestió, compromís, suport mutu o solidaritat; son realitats i no ideals que parlem però no realitzem. Els espais alliberats es construeixen el col·lectiu i es defensen i es mantenen en col·lectiu.

A partir d’avui, i fins al dilluns 15 de juny només col·lectius amb clau gestionaran l’entrada i sortida de persones.

El dijous 11 de juny a les 20h es realitzarà una assemblea per comunicar i exposar els motius, i gestionar qualsevol problema concret que comporti la decisió. Si hi ha algun motiu pel qual no puguis venir, possa’t en contacte amb nosaltres.