Jornades per la Interseccionalitat

Aquest mes d’abril us volem presentar un cap de setmana ple d’activitats i de lluita, un espai on crèixer, compartir i conèixer-nos entre totes nosaltres.

Des de l’Assemblea Antiespecista de Barcelona us convidem a les jornades per la interseccionalitat de lluites. Creiem que és necessari visibilitzar com d’importants i indispensables són totes les lluites que lliurem entre totes cada dia i pretenem fer-ho exposant com s’enllacen i què tenen en comú entre elles!
Què tenen a veure entre ells l’antiautoritarisme, el feminisme i el transfeminisme, l’antiespecisme, l’antidesenvolupisme, els casos antirepressius…? Totes elles les volem tractar i les volem unir. Per què? Perquè juntes ho podem tot!

Si vols saber com acaba tot això, no t’ho pots perdre!
Les jornades es faran els dies 15 i 16 d’abril al CSO ELI La Clandestina. Encara no us podem desvetllar més informació, però us avancem que hi haurà xerrades, cinefòrums, expos, concerts, distris, etc.

A més, ens estem currant un espai infatil amb moltíssimes activitats en les què aprendrem i jugarem, perquè elles també són una part indispensable en les nostres lluites diàries!

Estigueu ben atentes que anirem publicant nova info així com s’apropi l’esdeveniment. Us hi esperem!

Jornades

Taller de rap, Kafeta y Micro abierto! – CLIKA-PIKA

El 17 de marzo La clika-pika viene a La clande.

“Somos un grupo de rap feminista que se llama la Clika Pika, nos reunimos desde hace seis meses cada semana para hacer rap feminista aprendiendo las unas de las otras. Es un espacio para tomar la palabra y hacernos fuertes frente a un escenario rapero eminentemente machirulo y cargado de sexismo.
Está siendo una experiencia sumamente power, por ello os invitamos a participar en un taller abierto en el marco de las jornadas de “Se va armar la gorda” donde haremos algunas de las dinámicas que nos han servido para empezar a escribir, a rapear e intentar expresar todo lo que tenemos que decir, a ponerle ritmo a nuestras reflexiones, rabias, dolores y sueños.
No hace falta tener ningún conocimiento de rap, simplemente ganas y curiosidad para probar darle ritmo y palabras a las cosas que necesitamos expresar.”

Moras y sudakas ya no se lo comen con patatas (Jornada antirracista)

Como parte de las actividades de la VI “Se va a armar la gorda” jornadas de acción feminista autonoma para mujeres, lesbianas y trans os invitamos a la jornada antiracista “Moras y sudakas ya no se lo comen con patatas”.
Nos proponemos reflexionar sobre las formas de racismo que operan en espacios feministas y transfeministas a través de un debate dinámico y controversial.
Venid todas!!!!!!

cartel_jornadaantirracista